Tişe, despre deputatul UDMR decedat astăzi: Un om hotărât, ferm, echilibrat

Tişe, despre deputatul UDMR decedat astăzi: Un om hotărât, ferm, echilibrat
Alin Tişe are destule cuvinte de laudă despre deputatul UDMR Palfy Zoltan, care a murit astăzi din cauza unei boli cu o evoluţie galopantă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, şi-a luat rămas bun de la deputatul UDMR Palfi Mozes Zoltan, decedat azi dimineaţă la Spitalul Judeţean. Iată comunicatul redactat de Tişe.

"Trecerea în nefiinţă a cuiva cunoscut reprezintă, deseori, un moment de reflecţie. Rememorezi cine a fost, ce a făcut, cum şi-a trăit viaţa. Iar dacă este vorba despre o persoană publică, te întrebi cum şi-a împlinit mandatul delegat de voinţa celor care l-au ales sau mandatat pentru o anume funcţie.

Vorbind despre Palfi Zoltan cred că sunt în asentimentul tuturor când afirm că acesta a fost o figură reprezentativă pentru comunitatea noastră şi exponenţială, în mod particular, pentru cea maghiară. A fost unul dintre fondatorii UDMR Cluj, şi-a adus aportul timp de un mandat la gestionarea problemelor judeţului în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a reprezentat o zonă a Clujului în Parlamentul României. Un om care a abordat aceste poziţii din punctul de vedere al reprezentativităţii şi al promovării intereselor comunităţii. Un om hotărât, ferm, echilibrat. Un om cu care era o adevărată plăcere să fii parte la activităţile publice.

În aceste momente, cu o încărcătură emoţională caracterizată de durere şi regrete, mă alătur tuturor celor care i-au adus un binemeritat omagiu celui care a fost colegul şi prietenul nostru, Palfi Zoltan. Transmit pe această cale cele mai sincere condoleanţe familiei îndurerate şi comunităţii maghiare.

Să îi fie ţărâna uşoară".

Etichete
Comenteaza