Tivadar după meciul cu Oltchim: Singurele tensiuni sunt cinci luni fără salarii luate

Tivadar după meciul cu Oltchim: Singurele tensiuni sunt cinci luni fără salarii luate
Handbalista Mihalea Tivadar, de la "U" Jolidon a făcut câteva comentarii cu privire la meciul pierdut de echipa sa cu Oltchim Râmnicu-Vâlcea, subliniind că între echipierele formaţiei clujence nu există tensiuni, singurele nemulţumiri fiind legate de neplata salariilor de cinci luni.

"1. Am jucat contra Oltchimului, repet, Oltchim, nu vreo echipă de divizia B pe care să o baţi fluierând...am pierdut la 2 goluri, după ce am avut şansa egalului în final
2. Am jucat aproape aceleaşi jucătoare 60 de minute, în timp ce adversarul nostru a rotit permanent jucătoarele, toate de aceeaşi valoare ridicată
3. Cred cu tărie că am făcut un joc de echipă bun spre foarte bun, în conditiile acestea, în care nu am fost lasate să jucăm de anumiţi factori îmbrăcaţi în negru şi cu fluier în gură", a arătat Mihaela Tivadar într-o postare pe facebook în care şi-a manifestat nemulţumirea faţă de o afirmaţie dintr-o cronică de meci care vorbea de "tensiunile de la nivelul lotului de la <U> Jolidon".

"4. Care TENSIUNI la nivelul lotului?
 5. Vă spun eu tensiuni...cinci luni fără salarii luate, probabil că astea sunt...când altcineva a avut două luni restante a sărit în aer toată lumea, până la parlament şi prim ministru, aici dacă nu primeşti de cinci luni salariul şi te bate Oltchimul la două goluri, sunt tensiuni în lot....probabil că aşa se vede de afară, că suntem certate una cu alta, că nu vorbim, că nu sărim să ne ajutam... vă spun un secret...GRESITI !!!!",a mai adăugat handbalista.

"U" Jolidon a fost învinsă cu scorul de 33-31 de Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

 

Comenteaza