TNL Cluj propune piaţă volantă în Piaţa Mihai Viteazu

TNL Cluj propune piaţă volantă în Piaţa Mihai Viteazu
Organizația de Tineret a PNL Cluj-Napoca apreciază reluarea programului săptămânal al piețelor volante, însă solicită ca acestea să fie organizate și în zona centrală, mai precis în parcarea din Piața Mihai Viteazu.

"Solicitarea noastră vine în contextul în care sunt puține mijloacele de transport în comun care ajung în zona Sălii Sporturilor, iar circulația este îngreunată și de lucrările la linia de tramvai. În schimb, clujenii pot ajunge mult mai ușor în centru din orice punct al orașului, folosind transportul în comun. Totodată, în acest sfârșit de săptămână Consiliul Județean Cluj organizează expoziţia cu vânzare directă de la producători, „Produs de Cluj", în parcarea hipermarketului Cora, deci în aceeași parte a orașului, motiv care întărește solicitarea noastră de mutare a pieței volante în centru", se arată într-un comunicat remis presei.

TNL consideră că locaţiile alese pentru aceste pieţe trebuie să fie uşor accesibile pentru a oferi posibilitatea tuturor clujenilor de a cumpăra alimente direct de la producătorii locali.

 

Etichete
Comenteaza