Totul despre studiile în Danemarca, azi, la Casa de Cultură a Studenţilor

Totul despre studiile în Danemarca, azi, la Casa de Cultură a Studenţilor
Tinerii interesaţi să studieze în Danemarca pot participa astăzi, de la ora 16:00, la seminarul interactiv organizat de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) la Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului, foştii şi actualii studenţi români din Danemarca le vor împărtăşi celor interesaţi să studieze în această ţară din experienţa lor.

Pe lângă seminarul propriu-zis, vor avea loc şi mini-conferințe în care vor fi prezentate oportunităţile de studii oferite de diferte ţări pentru studenţii internaţionali. De asemenea, la aceste mini-conferințe vor participa speakeri consacrați care au absolvit universități din afara ţării, tinerii prezenți având posibilitatea de a discuta direct despre ce înseamnă studiul la universitatea respectivă și despre experiența academică în străinătate.

Totodată, se vor organiza workshop-uri pe teme precum procesul de aplicație, scrisoarea de intenție sau posibilitățile de finanțare, precum și sesiuni de networking informal.

Caravana LSRS, din care face parte şi seminarul de la CCS, este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

Comenteaza