Trafic restricționat, azi, pe un drum turistic din Cluj. Are loc o competiție de ciclism

Trafic restricționat, azi, pe un drum turistic din Cluj. Are loc o competiție de ciclism

Consiliul Județean Cluj anunță că, sâmbătă, timp de patru ore, va fi impusă o restricție parțială de circulație pe o porțiune a DJ 107R, pentru un concurs de biciclete.

Consiliul Județean Cluj și-a exprimat acordul în vederea derulării unei activități sportive, mai exact a unui concurs de biciclete, pe traseul drumului județean DJ 107R, care face legătura între stațiunea Băișoara și Buscat.

Astfel, sâmbătă, 9 iulie, între orele 14:00 – 18:00, va fi impusă o restricție parțială de circulație pe DJ 107R, între km 48+580 și km 48+600, respectiv km 50+080 și km 50+100, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a competiției.

"Aceasta se adaugă unei serii mai largi de activități sportive susținute de Consiliul Județean atât din punct de vedere financiar, prin intermediul alocărilor anuale de fonduri nerambursabile, cât și prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, a infrastructurii rutiere județene", precizează CJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza