Foto Traficant de droguri din Cluj prins în flagrant cu 1,6 kilograme de ”cristal”

Polițiștii au descoperit și investigat activitățile ilegale ale unei persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc și vânzarea de substanțe psihoactive fără autorizație.

O persoană a fost prinsă, la data de 11 iunie 2024, în flagrant delict în comuna Florești, în timp ce încerca să vândă 1,6 kilograme de droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea de cristal (3-CMC).

În urma investigațiilor, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în cadrul cărora au descoperit și confiscat peste 17,5 kilograme de droguri de mare risc și substanțe psihoactive, inclusiv 3-CMC, MDMA, 2-MMC și N-Ethylnorpentedrone. De asemenea, au fost găsite și alte probe relevante pentru anchetă, conform unui comunicat IPJ Cluj.

La data de 12 iunie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. Cluj au dispus reținerea persoanei suspectate pentru trafic de droguri și vânzarea de produse cu efecte psihoactive fără autorizație. Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, Serviciul Tehnic și de Criminalistică al D.I.I.C.O.T., Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Cluj, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română, polițiștii Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Comenteaza