Traficant de droguri, prins în flagrant lângă o şcoală din Cluj-Napoca

Traficant de droguri, prins în flagrant lângă o şcoală din Cluj-Napoca
Doi tineri au fost surprinşi, vineri, în flagrant de subofiţerii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în timp ce tranzacţionau droguri, în apropierea unei şcoli din Cluj-Napoca.

Cei doi tineri de 18, respectiv 19 ani au început să aibă un comportament suspect la vederea jandarmilor, unul dintre aceştia ascunzând ceva în mânecă.

Oamenii legii i-au legitimat şi percheziţionat pe cei doi, iar asupra lui B.M. de 18 ani au găsit "o cutie de culoare roşie în care era o materie vegetală de culoare verde, un cântar electronic de mici dimensiuni, 12 pungi de dimensiuni 2X3 cm şi 3 pungi de dimensiuni 9x12, goale, iar asupra lui C.V. de 19 ani a fost găsită o pungă de dimensiuni 2X3 care conţinea o materie vegetală de culoare verde", se arată într-un comunicat remis presei.

În urma declaraţiilor s-a stabilit că B.M. a cultivat în urmă cu câteva luni, o plantă de canabis, care, după ce a ajuns la maturitate, a fost recoltată şi uscată cu scopul de a o consuma şi comercializa, C.V. a declarat că, înainte cu puţin timp de a fi opriţi şi legitimaţi de patrula de jandarmi, a cumpărat 1 gram de "iarbă" contra sumei de 50 lei, cu scopul de a o consuma de ziua lui, banii urmând să-i achite în cursul zilei următoare.

B.M. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, oferirea şi punerea în vânzare de droguri de risc, faptă prevăzută de art. 2, alin. 1 din Legea nr. 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, iar C.V. pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, faptă prevăzută de art. 4, alin. 1 din Legea nr. 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Actele premergătoare au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Etichete
Comenteaza