Traficant de droguri, ridicat de mascați. Vindea substanțe psihoactive consumatorilor din Cluj

Traficant de droguri, ridicat de mascați. Vindea substanțe psihoactive consumatorilor din Cluj

O persoană a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a vândut droguri în județele Cluj și Hunedoara.

Procurorii DIICOT Hunedoara au dispus, la data de 25 iunie 2024, reținerea unui inculpat, cercetat pentru deținerea și comercializarea substanțelor interzise.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2024, în mod repetat, acesta a deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-MMC) către consumatori de pe raza județelor Hunedoara și Cluj. Pe parcursul percheziţiei efectuate la locuința inculpatului, dar și asupra sa, au fost identificate și ridicate o cantitate de substanță psihoactivă (2-MMC), un cântar de precizie cu urme de substanță, o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă", a transmis DIICOT.

În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Comenteaza