Tragedia de la Ibănești. A murit și patronul fabricii

Tragedia de la Ibănești. A murit și patronul fabricii

Patru bărbați au murit, duminică, la Ibănești, după ce au intrat într-un bazin de decantare din curtea fabricii de lactate din localitate.

Numărul victimelor accidentului de muncă de la fabrica de lactate din Ibănești, județul Botoșani, a ajuns la patru, după ce au decedat și bărbatul care era în comă când a fost scos din bazin, dar și patronul fabricii.

Oamenii și-au pierdut viața, după ce au intrat unul după altul în bazin pentru a se ajuta. Cei patru bărbați au fost găsiți inconștienți în urma intoxicării cu monoxid de carbon, un amestec de acid sulfuric și amoniac.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 47 și 57 de ani, au fost scoși din bazin de către pompieri și preluați de echipajele medicale aflate la fața locului. 

Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. O altă persoană a fost resuscitată la fața locului și transportată la spital.

În cazul altor două persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-a pronunțat decesul, după ce acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Ulterior, și cei doi bărbați transportați la spital au murit. Unul dintre ei este chiar patronul fabricii de cașcaval, Radu Tudose, de 57 de ani, care a sărit în bazin ca să-și salveze angajații, scrie monitorulbt.ro.

Comenteaza