Tragedie în Cluj: Bărbat găsit MORT în casă. Nu răspundea la telefon de 3 zile. Soţia, internată în spital, cu comoţie

Tragedie în Cluj: Bărbat găsit MORT în casă. Nu răspundea la telefon de 3 zile. Soţia, internată în spital, cu comoţie

Un bărbat de 57 de ani a fost descoperit miercuri 26 octombrie, decedat în propriul apartament din Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Bărbatul nu a mai răspuns la telefon de luni după-amiază.

În urmă cu 2 luni soția bărbatului găsit mort de poliţiştii clujeni a suferit un atac cerebral, aceasta fiind în continuare internată în spital. Potrivit informaţiilor turdanews.net, bărbatul nu ar mai fi răspuns la telefon de luni după-amiază.

"La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 13.40, Poliția municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat în propria locuință din municipiul Câmpia Turzii.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Câmpia Turzii, pentru care, din păcate, medicii au pronunțat decesul.

De asemenea, cu ocazia examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza