TRAGEDIE pe litoral: Un copil de 11 ani s-a înecat / Adus de valuri la mal, cu fața în jos

TRAGEDIE pe litoral: Un copil de 11 ani s-a înecat / Adus de valuri la mal, cu fața în jos

Un copil în vârstă de 11 ani, care a fost iniţial dat dispărut în Constanța, în zona plajei Zoom Beach, a fost adus la mal de valuri înecat, a informat adevarul.ro

Un copil de 11 ani s-a înecat, duminică, la Constanța. Băiatul a intrat în mare și a ieșit din raza vizuală a părinților săi, apoi, timp de 30 de minute, nimeni nu a mai știu nimic de el şi a fost dat dispărut.  Tragedia s-a petrecut pe plaja Zoom Beach din Constanța, în miezul zilei. Copilul a fost scăpat din ochi de către mama și bunica lui. Familia venise pentru câteva zile, la mare, din Tulcea.

Familia a sperat ca acesta să nu fi intrat în apă, ci să se fi rătăcit pe plajă, dar duminică valurile l-au adus la mal. Băiețelul a fost găsit inconștient în apă, cu faţa în jos, adus de valuri. Mai bine de o oră, medicii SMURD au încercat să-l resusciteze, însă nu au reușit să-l readucă la viață.

Salvamarii spun că părinții sau însoțitorii celor mici trebuie să stea permanent cu ochii pe ei, când aceștia intră în apă. "Copiii să nu fie lăsați singuri, se poate întâmpla o astfel de tragedie și nu se mai poate face nimic. Așa s-a întâmplat aici. Marea este agitată, sunt curenți puternici", a transmis pentru stirileprotv.ro Gabriel Culea, șef serviciu salvamar Mamaia-Constanța.

În momentul producerii tragediei, pe plaja din Constanța, era arborat steagul galben, ceea ce înseamnă că înotul este permis doar înotătorilor experimentați.

Comenteaza