Tragedie pe munte. O femeie a căzut în gol zeci de metri și a murit

Tragedie pe munte. O femeie a căzut în gol zeci de metri și a murit
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: salvamont romania

O femeie de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă după-amiaza după ce s-a prăbușit de pe traseul de creastă al muntelui Rodnei.

Victima a căzut, sâmbătă, 11 mai, în gol 30 de metri de pe traseul de creastă al muntelui Rodnei, în zona Poiana cu Narcise din Bistrița Năsăud.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un echipaj de pompieri ce încadrează șenilata, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația Sângeorz-Băi, SVSU Rodna, un echipaj Salvamont și echipaje din cadrul Jandarmeriei Bistrița au interveni în munții Rodnei, zona Poiana cu Narcise unde o turista în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut în gol, aproximativ 30 de metri, de pe traseul de creastă al muntelui.

”Primele echipaje au ajuns la locul solicitării, dar din nefericire victima a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, în aceeași zonă, un bărbat de 37 de ani a fost lovit în cap de o piatră căzută de pe versanți și în acest caz fiind nevoie de intervenția echipajelor de salvare.

Comenteaza