Tragedie pe munte: Persoană dată dispărută, găsită moartă în mașina făcută praf după o cădere de 200 de metri

Tragedie pe munte: Persoană dată dispărută, găsită moartă în mașina făcută praf după o cădere de 200 de metri
| Foto: salvamont

Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj sunt implicați într-o acțiune de recuperare a trupului unei persoane care a căzut, sâmbătă, cu un autovehicul aproximativ 200 de metri într-o zonă abruptă din Pasul Urdele-Cărbunele.

Echipele de intervenție, formate din salvamontiști aflați în serviciul de tură operativă la Baza Salvamont Rânca, au intervenit cu două ambulanțe Salvamont.

Din păcate, odată ajunși la fața locului, salvamontiștii au constatat că victima era decedată de mai multe ore, probabil încă din timpul nopții. Aceasta prezenta traumatisme severe, incompatibile cu viața. În urma cercetărilor efectuate de poliție, salvamontiștii vor proceda la recuperarea trupului victimei și îl vor transporta până în locul de unde va putea fi preluat de către Institutul de Medicină Legală (IML).

Operațiunea de recuperare este în plină desfășurare, iar autoritățile urmează să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului.

Din primele cercetări, accidentul ar fi avut loc noaptea trecută, iar anchetatorii sunt de părere că nu este vorba de un accident nefericit, ci de sinucidere, scrie Observatornews.ro.

Comenteaza