Trei accidente grave, vineri şi sâmbătă, în judeţul Cluj

Trei accidente grave, vineri şi sâmbătă, în judeţul Cluj
Un accident grav a avut loc în Cluj-Napoca vineri şi alte două s-au petrecut sâmbătă, pe DN1 E60 în afara oraşului Huedin, respectiv în localitatea Ghirişul Român.
În accidentul din Cluj-Napoca, un bărbat de 54 de ani, aflat pe trotuar s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, peste acesta trecând o maşină condusă regulamentar pe strada Victor Babeş de o tânără de 27 de ani, din Cluj-Napoca. În urma accidentului, pietonul a fost rânit grav şi a fost transportat la spital, unde a decedat, din cauza leziunilor suferite.

Un tânăr, T.M, de 29 de ani, din Câmpia-Turzii, care conducea un autoturism pe DN1 E60 afară din oraşul Huedin a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o maşină condusă regulamentar, în direcţia Cluj-Napoca – Oradea de un cetăţean bulgar, O.Y, de 28 de ani. În urma accidentului două persoane din maşina condusă de tânărul de 29 de ani au fost rănite, una dintre ele suferind vătămări corporale grave.

Cel de-al treilea accident grav a avut loc ieri seară pe DN 16, la km 21, în localitatea Ghirişul Român. Un tânăr de 19 ani a circulat pe partea carosabilă a drumului public, fiind surprins şi accidentat de o maşină condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani, din localitatea Căianu. În urma accidentului tânărul a fost rănit grav, el aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,28 mg/litru de alcool pur în aerul expirat.





Comenteaza