Trei accidente rutiere grave ieri în Cluj-Napoca

Trei accidente rutiere grave ieri în Cluj-Napoca
Trei persoane au fost rănite grav ieri în urma unor accidente de circulaţie care au avut loc în Cluj-Napoca.
Ieri dimineaţă, pe Bulevardul 21 Decembrie, un autoturism VW Vento, condus de un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autobus condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani, după ce şoferul autoturismului a virat spre stânga, încercând să intre în parcare, dar nu a acordat prioritate. În urma accidentului, o femeie de 57 de ani, pasageră în maşină, a fost rănită grav.

În jurul prânzului, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a traversat strada Izlazului, prin loc nemarcat şi nesemnalizat, fiind surprins şi accidentat grav de o maşină Ford Focus, condusă regulemantar de un tânăr de 21 de ani.

Un al treilea accident grav a avut loc ieri seară la intersecţia străzilor Bună Ziua şi Zaharia stancu. Un şofer de 35 de ani, din Olanda, cu reşedinţa în Cluj-Napoca, a condus un BMW pe strada Bună-Ziua şi a virat stânga la intersecţia cu strada Zaharia Stancu, dar nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din sens opus de un tânăr de 22 de ani din Brad. În urma accidentului, şoferul VW Golf a fost accidentat grav, iar două pasagere din BMW, de 32, respectiv 30 de ani, au fost accidentate uşor.

Comenteaza