Trei într-o zi: poliţiştii s-au pus la vânat de hoţi de lemne

Trei într-o zi: poliţiştii s-au pus la vânat de hoţi de lemne
Trei bărbaţi care transportau material lemnos în mod ilicit au fost depistaţi şi sancţionaţi luni de către poliţişti, lemnul fiind confiscat.

În jurul orei 15:00, un tânăr din Petreştii de Jos a fost depistat transportând material lemnos pentru care nu deţinea documente, cu un atelaj hipo. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul, în valoare de circa 100 de lei, a fost confiscat.

Un alt bărbat, din judeţul Mureş, a fost identificat pe raza localităţii Câţcău în timp ce transporta cherestea răşinoase, de circa 250 de lei, pentru care avea avizul de însoţire expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.

Nu în ultimul rând, la ora 23:20, agenţii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat, pe alea Victoriei, un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Viteazu care transporta cu o autoutilitară circa doi metri steri de material lemnos, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Întrucât nu a putut prezenta documente de provenienţă şi însoţire pentru lemnele transportate,  el a fost sancţionat cu amendă de 2.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de aprocximativ 240 de lei, a fost confiscat şi predat în custodie reprezentanţilor ocolului silvic. 

 

 

Comenteaza