Trei persoane din Cluj-Napoca, intoxicate cu insecticid! Au ajuns de urgență la spital

Trei persoane din Cluj-Napoca, intoxicate cu insecticid! Au ajuns de urgență la spital
| Foto: antena3.ro

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, sâmbătă dimineață, pentru a acorda primul ajutor calificat pentru trei persoane care au anunțat că s-au intoxicat cu insecticid.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit pe numărul unic pentru urgențe 112 în jurul orei 7.00 și a solicitat intervenția la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au fost evacuate trei persoane din apartament, în stare de conștiență și coperante.

Cei trei, respectiv un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, cu afecțiuni cronice, prezeau stare de rău. Echipajele SMURD și SAJ le-au acordat primul ajutor calificat și le-au transportat la spital pentru investigații de specialitate.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza