Trei tineri din Cluj susțin că au fost amenințați cu pistolul de un șofer. Ce au descoperit polițiștii?

Trei tineri din Cluj susțin că au fost amenințați cu pistolul de un șofer. Ce au descoperit polițiștii?
| Foto: nrafamily.org

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, au anunțat Poliția despre faptul că în timp ce se deplasau pe o stradă din Câmpia Turzii, în zona unei treceri de pietoni, o persoană necunoscută, aflată la volanul unui autoturism, i-ar fi amenințat pe aceștia cu o armă de foc.

Scenele parcă desprinse din filmele de acțiune au avut loc în cursul lunii ianuarie pe o stradă din Câmpia Turzii, unde trei tineri au fost amenintați de un șofer, având asupra lui un pistol.

Polițiștii din Câmpia Turzii au pus în executare, la data de 4 martie, un mandat de perchiziție domiciliară și de perchiziția unui autovehicul, în vederea identificării unei arme de foc, ce prezintă interes într-un dosar penal.

"Polițiștii au derulat mai multe activități de interes operativ pentru clarificarea situației și identificarea persoanei reclamate. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat din Câmpia Turzii, care la data reclamată în sesizare a condus un autoturism fără a avea dreptul de a conduce. În acest context, în cadrul perchizițiilor desfășurate au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, fără a fi identificată o armă de foc", a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt derulate în continuare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor faptei, sub infracțiunile de amenințare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitățile au fost derulate cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Comenteaza