Trei tineri, dintre care 2 minori, au ieşit la prăduit în Apahida

Trei tineri, dintre care 2 minori, au ieşit la prăduit în Apahida
Un grup de tineri din Apahida e acuzat de poliţişti că ar fi furat carne, dar şi alte bunuri, din patru case.

Poliţiştii din Apahida au fost sesizaţi ieri dimineaţă despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o anexă situată în spatele unui bloc de locuinţe, de unde au sustras aproximativ 60 kilograme carne şi produse din carne, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.000 lei.


În aceeaşi noapte, din alte două anexe situate în apropiere, au fost sustrase şi alte bunuri, au constatat poliţiştii. La scurt timp, poliţiştii au identificat doi minori din localitatea Apahida, ambii în vârstă de 17 ani, suspecţi de săvârşirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că cei doi minori ar fi suspecţi de comiterea altor patru infracţiuni de furt, la aceste fapte participând încă un tânăr de 18 ani, tot din Apahida.  Astfel, în perioada 24 noiembrie - 15 decembrie cei trei ar fi pătruns în dependinţele a patru imobile de pe raza localităţii Apahida de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare şi un aparat de sudură, bunuri recuperate parţial de poliţişti.

Etichete
Comenteaza