Trupa 3Elle pregăteşte primul album

Trupa 3Elle pregăteşte primul album
Formaţia care are în componenţă şi două clujence lucrează la primul material discografic. O piesă de-a lor este prelucrată de Tom Coyne, cel care a masterizat piese ale lui Michael Jackson, Backstreet Boys, Taio Cruz, Beyonce, Usher sau Pink.

Anamaria, Agnes (Cluj-Napoca) şi Ruxi, cele trei fete care cântă în trupa 3Elle au avut în ultima perioadă numeroase concerte în cluburi din Ungaria, Italia, Spania şi România. "Avem zeci de piese înregistrate, poate chiar 100, acum încercăm să le alegem pe cele mai bune. Va fi primul album al trupei în această formulă, pentru că eu şi Anamaria cântăm împreună de mai mult de 10 ani", a precizat Agnes. Mai exact, echipa trupei analizează cât de bine prind la public 15 dintre piesele interpretate la concerte. Cea mai apreciată va avea parte şi de un videoclip. Piesa pe care artistele urmează s-o cânte în perioada următoare se numeşte "Pls Tell Me", masterul la această piesă fiind făcut de Tom Coyne la Sterling Sound, în New York. Sunetistul a masterizat producţii semnate de staruri ca Michael Jackson, Backstreet Boys, Taio Cruz, Beyonce, Usher sau Pink. Trupa va evolua în continuare alături de Dj Ago şi Roland Lex-o din Italia.

Formaţia 3Elle abordează genuri ca jazz beat, dance şi trance, însă nu refuză ofertele de a cânta la nunţi, unde face furori interpretând coveruri şi chiar muzică populară. Trupa a fost fondată la Cluj în aprilie 2011 şi este formată din trei blonde şi patru dansatori. Cele trei fete au absolvit şcoli de muzică, au cântat în coruri, apoi în trupe de rock şi jazz. Dansatorilor bucureşteni Bobo, Filip şi Mihai li s-a adăugat Carmen Oltean, din Cluj, campioană europeană şi vicecampioană mondială la gimnastică aerobică.

Programul trupei pentru următoarea perioadă cuprinde cântări în 16 martie la o petrecere privată la Cluj, în 17 martie sunt invitate în clubul Blue Jeans din Sibiu, iar în 20 martie, la o petrecere în aer liber la Blaj. În 29 aprilie 3Elle va cânta în clubul Kapital din Sibiu, după care pleacă în Italia. În 31 martie clujencele vor avea concert în clubul Pappafico din Pisa, urmând ca în 1 aprilie să cânte la Milano.

 

Comenteaza