Trupa Altar lansează un nou album

Trupa Altar lansează un nou album
Turneul de lansare a celui mai recent material discografic al clujenilor de la Altar se încheie vineri la Cluj, cu un concert la clubul Euphoria Music Hall. Începe o nouă eră în istoria formaţiei Altar, a anunţat solistul Andy Ghost.

Rockerii clujeni promit că fanii din oraşul natal vor avea parte de concertul "cel mai complex şi exploziv din acest turneu", formaţia pregătind un show audio-video de excepţie. "Lucrăm la înregistrarea albumului din luna ianuarie, dar naşterea pieselor a început imediat după ce am lansat materialul Atitudine", precizează solistul trupei Altar. "Începe o nouă eră în istoria Altar, însă se va simţi peste o vreme, după ce fanii de la concerte vor asculta albumul", spune Andy Ghost.

Concertele vor continua şi după începutul anului, prin ţară şi "cel puţin prin Europa", iar pentru luna ianuarie grupul pregăteşte lansarea unui videoclip-surpriză. "Din punct de vedere muzical, am încercat să păstrăm stilul care ne reprezintă de 20 de ani, cu forţă, energie şi atitudine, un fel de Old School pentru Mileniul 3 şi anul 2012", declară Teo Peter, basistul formaţiei. Concertul de la Cluj va avea loc vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00, la Euphoria Music Hall. Primii 200 de fani care vor plăti bilete de intrare vor primi gratuit un CD cu albumul "Mantra".

 

 

Comenteaza