Trupul bărbatului dispărut în Tarnița a fost găsit!

Trupul bărbatului dispărut în Tarnița a fost găsit!
| Foto: Facebook

Trupul băiatului de 23 de ani care a dispărut în Lacul Tarnița a fost găsit de către autorități și scafandrii. 

Tragedia care a șocat comunitatea locală a găsit un sfârșit dureros. Scafandrii au recuperat trupul tânărului Adi Lucaciu, care s-a scufundat în lacul Tarnița sâmbătă. Anunțul aduce un imens regret pentru familia îndurerată și prietenii tânărului de doar 23 de ani, care era profesor de educație fizică la o școală din Huedin.

Operațiunile de căutare și salvare au fost demarate rapid de către autoritățile locale și echipe specializate, și au durat până târziu în noaptea de sâmbătă, fiind reluate în prima parte a dimineții de azi. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar până duminică după-amiază, când scafandrii au reușit să aducă la suprafață trupul fără viață al tânărului Adi Lucaciu.

Adi Lucaciu era un profesor iubit de elevi și colegi, și moartea sa prematură lasă o umbră de tristețe asupra comunității școlare din Huedin. În urma sa, lasă o familie greu încercată de durere și prieteni care vor purta amintirea lui cu dragoste și respect.

Trupul bărbatului dispărut în Tarnița a fost găsit!

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza