Tupeu maxim pe un drum din Cluj! Bărbat prins băut, fără permis, la volanul unei mașini cu plăcuțe "împrumutate"

Tupeu maxim pe un drum din Cluj! Bărbat prins băut, fără permis, la volanul unei mașini cu plăcuțe "împrumutate"

Polițiștii clujeni au reținut, vineri, un bărbat care conducea, sub influenţa alcoolului și fără permis, un autoturism neînmatriculat.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus vineri, 8 iulie, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Viișoara, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

"Cercetările au fost demarate la data de 8 iulie a.c., când în jurul orei 08.50, bărbatul a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat, în timp ce se deplasa pe DJ 161A, în interiorul localității Ceanu Mare.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele provizorii montate pe autoturism aparțineau unui alt vehicul, iar bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat", informează IPJ Cluj.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Comenteaza