Tupeu și inconștiență pe drumurile din Cluj! Bărbat ARESTAT după ce a fost prins conducând fără permis o mașină cu numere false

Tupeu și inconștiență pe drumurile din Cluj! Bărbat ARESTAT după ce a fost prins conducând fără permis o mașină cu numere false

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui clujean, după ce acesta a fost prins în trafic, conducând fără permis un vehicul neînmatriculat.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, acesta a fost depistat vineri, 27 octombrie, în jurul orei 10.30, de polițiști, în timp ce conducea o autoutilitară care avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare provizoriu, pe DC 140 A, la intersecția cu DJ108C, din direcția Băgara înspre Aghireșu-Fabrici.

Potrivit IPJ Cluj, din verificările efectuate s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere și autoutilitara nu era înmatriculată, având montate plăcuțe false cu numărul de înmatriculare.

Bărbatul a fost ulterior prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Acesta a fost condus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Comenteaza