UBB, membră a unei comunităţi universitare de asigurare a calităţii

UBB, membră a unei comunităţi universitare de asigurare a calităţii
Universitatea Babeş-Bolyai este parteneră, alături de altre trei universităţi din România, în cadrul proiectului „Comunitate universitară pentru managementul calităţii în învăţământul superior”, demarat de Universitatea Alexandru Ioan Cuza.
Proiectul are ca obiectiv general „crearea unei comunităţi universitare implicate în evoluţia şi restructurarea învăţământului superior prin adoptarea metodelor de lucru, instrumentelor şi sistemelor managementului calităţii totale (TQM), adecvate cerinţelor în schimbare ale stakeholderilor”, conform reprezentanţilor biroului de imagine al UBB.

Ceilalţi partneri din proiect sunt Universitatea de Vest din Timişoara, Academia de Studii Economice, din capitală, respectiv Unversitatea din Bucureşti.

Beneficiarii proiectului sunt în special persoane cu funcţii de conducere sau de răspundere din universităţile partenere, dar membri ai partenerilor sociali şi studenţi.

Proiectul va fi derulat între 1 decembrie 2010 – 31 noiembrie 2013.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza