UBB organizează conferinţa finală a proiectului Consorţiului Regional

UBB organizează conferinţa finală a proiectului Consorţiului Regional
Universitatea Babeș-Bolyai este beneficiarul proiectului „Consolidarea capacităţii instituţionale a Consorţiului Regional (CR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest” şi organizează, vineri, ora, 09:00, la hotel Napoca, conferinţa finală a proiectului.

Beneficiarul proiectului „Consolidarea capacităţii instituţionale a Consorţiului Regional (CR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest", Universitatea Babeș-Bolyai, va organiza o conferinţă de nivel naţional.

Activitatea tinde să demonstreze punctul de vedere al planificării sistemului educațional la nivel regional necesar pentru a coerspunde realităților de pe piața muncii.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea cooperării dintre instituțiile membre ale Consorțiului Regional Nord-Vest, incluzând, printre altele, consiliile județene, inspectoratele școlare, reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor, agențiile
județene pentru ocuparea forțelor de muncă din mai multre judţe: Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Sălaj și Satu-Mare.

Conferinţa finală a proiectului se va desfăşura vineri, începând cu ora 09:00, hotel Napoca şi va întruni membri ai Consorțiului Regiunii de Nord-Vest, reprezentanți ai instituțiilor clujene, și partenerii transnaționali de la Agenţia Regională de Dezvoltare a Teritoriilor din Auvergne, Franţa.

Comenteaza