Ultima zi a celei de-a patra ediții a „Moving Florești”. Programul activităților de duminică

Ultima zi a celei de-a patra ediții a „Moving Florești”. Programul activităților de duminică
| Foto: Facebook.com/primariacomuneifloresti

„Moving Florești”, un festival dedicat iubitorilor de sport, are loc în cea mai mare comună din țară în perioada 17-19 mai 2024.

Evenimentul, care  a debutat vineri, 17 mai, cu diverse activități în Parcul Poligon și la Sala ANL, are ca scop evidențierea sporturilor practicate în comuna clujeană.

Pe parcursul întregului weekend, evenimentele sportive s-au desfășurat în multiple locații din Florești, printre care Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Parcul Poligon, Teren Luna de Sus și Baza Unirea Florești. Festivalul include atât sporturi de echipă, precum fotbal, handbal, baschet și volei, cât și competiții individuale.

Duminică, 19 mai, programul începe de la ora 8:00 cu Cupa Transilvania la fotbal și Cupa Florilor la baschet desfășurate pe stadionul de fotbal de pe strada Someșului, respectiv la Sala de sport ANL. De asemenea, de la ora 14:00 până la ora 18:00, vor fi demonstrații de cursuri de pilotaj pe bulveradul Carpați.

Tot duminică, în Parcul Poligon/Hambar, între orele 10:00 și 20:00, floreștenii se vor putea bucura de o varietate de activități sportive și demonstrații, inclusiv jiu jitsu brazilian, aerobic, balet, majorete, karate, yoga, judo, box, grappling, echitație, patinaj artistic pe role și street workout.

Anul trecut, „Moving Florești” a avut un ecou fantastic pentru comunitatea sportivă floreșteană. La cea de-a treia ediție, mii de copii, tineri, părinți și bunici s-au bucurat de sporturile reprezentate de asociațiile din Florești.

Comenteaza