Ultima zi de distracție la Cluj Circus Days în Parcul Feroviarilor

Duminică, 25 august 2024, este ultima zi în care clujenii pot participa la ediția a doua a festivalului Cluj Circus Days, desfășurat în Parcul Feroviarilor.

Acest eveniment unic, primul festival de circ contemporan din România, a transformat parcul într-un veritabil colț de bucurie și spectacol.

Pe parcursul festivalului, participanții de toate vârstele au avut ocazia să exploreze o varietate de ateliere interactive, de la jonglerie și acrobații, până la echilibristică și slackline.

Ediția din acest an s-a concentrat pe implicarea activă a publicului, oferind o gamă diversificată de ateliere creative, menite să dezvolte abilitățile celor prezenți, indiferent de nivelul de experiență.

Duminică, artiștii invitați vor susține ultimele spectacole și ateliere interactive, oferind participanților ocazia de a învăța tehnici noi și de a se bucura de atmosfera vibrantă din Parcul Feroviarilor.

„Parcul Feroviarilor, plin de voie bună la Cluj Circus Days. Evenimentele continuă și astăzi în acest parc.
Parcul Feroviarilor oferă clujenilor 5 hectare de spațiu verde, zona fiind reabilitată cu fonduri europene și gândită pentru funcțiuni cât mai diverse - sport, recreere, zone de evenimente, zone de joacă etc.

La acest sfârșit de săptămână, în parc are loc Cluj Circus Days 2024 - primul festival de circ contemporan din România, aflat la a 2-a ediție. Evenimentul este organizat de Circus Fairies și sprijinit de AFCN - Administrația Fondului Cultural Național”, a transmis edilul Clujului, Emil Boc.

Acest eveniment, organizat de Circus Fairies și sprijinit de AFCN - Administrația Fondului Cultural Național, a transformat cele 5 hectare de spațiu verde reabilitat într-un loc plin de voie bună și creativitate.

Comenteaza