Ultimele locuri disponibile pentru zborul Untold. Concert Inna inclus

Ultimele locuri disponibile pentru zborul Untold. Concert Inna inclus
Boeing-ul 737 care va aduce festivalierii la Untold mai are doar 30 de locuri disponibile. Petrecerea de la 10.000 m înălţime va fi întreținută de DJ Manuel Riva şi de Inna.

Fanii Untold au șansa să călătorească spre Tărâmul Magiei și al Nopții alături de vedete din România și vor avea parte de suprize de neuitat. Plecarea va fi de pe Aeroportul Internațional Henri Coand[ din București, în 3 spre 4 august, la miezul nopții, cu întoarcere spre casă în noaptea de 8 spre 9 august. Participanții la festival care doresc să-și achiziționeze un bilet de avion o pot face AICI.

Festivalierii din Timișoara, Iași și București care vor să vină la Untold mai au la dispoziție câteva locuri în The Tarmac Eater, autocarul oficial al festivalului. Pe tot parcursul drumului vor avea parte de opriri surpriză, cadouri, muzică bună și cel mai important, prieteni, cu care distracția începe mai devreme. Participanții își pot achiziționa ultimele locuri în The Tarmac Eater AICI

Mai este o săptămână până la Untold, iar festivalierii care nu și-au rezervat o cazare, trebuie să știe că în căminele studențești mai sunt doar 200 de locuri libere. Turiștii au la dispoziție și camere în hotelurile de 2, 3, 4 și 5 stele din Cluj Napoca. Mai multe informații despre posibilitățile de cazare oferite de organizatori, dar și de partenerii festivalului AICI.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost 1/2 Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum &Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Comenteaza