Ultimele pregătiri pentru vizita cancelarului german

Ultimele pregătiri pentru vizita cancelarului german
Mochetă nouă pe scările de la rectoratul Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) şi patru maşini ridicate ieri pentru că au parcat ilegal pe noile marcaje din faţa sediului.
Angajaţii UBB au montat mochetă gri pe scările exterioare de la intrarea principală a universităţii, precum şi pe cele interioare, care duc spre Aula Magna. Tot ieri au fost verificate instalaţiile de sonorizare din Aula Magna, iar echipele de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) au efectuat ultimele verificări ale încăperii înainte de vizita cancelarului german Angela Merkel.

De asemenea, au fost montate plăcile de identificare a Facultăţii de Studii Europene şi a altor instituţii din subordinea UBB, care funcţionează în Casa Universitarilor, proaspăt zugrăvită pe exterior. Nici angajaţii Regiei Autonome a Domeniului Public nu au stat degeaba, fiind ridicate patru maşini parcate pe scuarul proaspăt haşurat din faţa rectoratului UBB. “Nu a fost ceva special, în fiecare zi se acţionează în zona respectivă”, a spus şefa Biroului Mass-Media al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perşa. De asemenea, lucrători de la Rosal se ocupau ieri de revigorarea florilor din rondoul de pe strada Mihai Kogălniceanu.

Comenteaza