Un actor din "Stargate Atlantis" și "Arrow" vine la Cluj

Un actor din "Stargate Atlantis" și "Arrow" vine la Cluj

Un actor din filmele "Stargate Atlantis" și "Arrow" se alătură listei de invitați la Festivalul Transylvania Comic Con.

Transylvania Comic Con va avea loc, în perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Cel de-al patrulea actor care se va întâlni cu fanii la Cluj este David Nykl, cunoscut publicului datorită rolului doctorului Radek Zelenka, expertul în tehnologie antică, din serialul "Stargate Atlantis", spin off de succes al celebrului Stargate SG-1.

Actorul de origine cehă s-a remarcat și în rolul antagonistului de temut din universul DC, Anatoli Knyazev (KGBeast), în populara serie TV "Arrow". David Nykl s-a născut în Cehoslovacia comunistă, iar după Primăvara de la Praga, din 1968, când armata sovietică a intervenit în forță, familia sa a reușit să se refugieze în Canada.

Actorul a apărut în roluri episodice din seriale ca "Supernatural", "Fringe". Nykl se va prezenta la Cluj în compania altor trei actori iubiți de public: Alexander Ludwig  (Bjorn, personaj principal în serialul fenomen "Vikings"), Rick Cosnett (Wes Maxfield, din "The Vampire Diaries" și Eddie Thawne, din "The Flash") și Kevin McNally (Master Gibbs, mâna dreaptă a căpitanului Jack Sparrow, din "Pirates of the Caribbean").

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Dintre atracțiile principale nu vor lipsi o zonă de street food cu mâncăruri delicioase, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de realitate virtuală, precum și un târg generos, unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile science-fiction preferate.

Comenteaza