Un adolescent de 15 ani din Cluj, printre victimele accidentului mortal din Bihor. Ce s-a întâmplat

Un adolescent de 15 ani din Cluj, printre victimele accidentului mortal din Bihor. Ce s-a întâmplat
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Bihor

Printre cele patru persoane care și-au pierdut viața, marți dimineața, pe DN1, în localitatea bihoreană Uileacu de Criș, se află doi adolescenți, unul de 15 ani și celălalt de 17 ani.

Cei doi adolescenți erau pasageri în mașina implicată în accident, au informat, marți după amiaza, reprezentanții Poliției Bihor. Băiatul în vârsă de 15 ani era din Huedin, iar cel de 17 ani din comuna sălăjeană Almașu. Celelalte două victime aveau vârste de 34 de ani și de 39 de ani. 

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați pasagerii din autoturismul implicat în accidentul rutier de pe D.N.1, din această dimineață, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Almașu, județul Sălaj, un tânăr de 15 ani, din Huedin, județul Cluj și un altul de 17 ani, din comuna Almașu, județul Sălaj”, a transmis IPJ Bihor, potrivit Bihoreanul

La volanul mașinii se afla cea de-a patra victimă, un bărbat de 39 de ani, din comuna bihoreană Lazuri de Beiuș. Potrivit polițiștilor, din primele cercetări, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 27 de ani, din comuna Leliceni, județul Harghita.

Teribilul accident s-a petrecut în jurul orei 6.30 pe D.N. 1, pe direcția Aleșd - Oradea, la intrarea în localitatea Uileacu de Criș.

Comenteaza