Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis. Vina că şi-a expus familia la infectare a fost prea grea

Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis. Vina că şi-a expus familia la infectare a fost prea grea
| Foto: observatornews.ro

O tragedie a avut loc duminică la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, unde un bărbat infectat cu Covid-19 s-a sinucis aruncându-se de la etaj. Bărbatul avea 57 de ani și era ambulanțier.

Reprezentanții spitalului au declarat pentru presa locală că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse ușoară. Mai mult, nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă. La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a comis gestul extrem.

Duminică, 18 octombrie, ambulanţierul a povestit unui coleg de salon că se simte vinovat pentru că şi-a expus familia la pericolul infectării cu COVID-19. Înainte de a se arunca în gol, se pare că bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și expună familia și "să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină". Apoi a mers la baia salonului şi s-a aruncat pe geam de la etajul trei. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Potrivit Cronica de Teleorman, bărbatul era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă.

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19.

loading...
Comenteaza