Un angajat de la o fabrică din județul Cluj a fost găsit MORT alături de fratele său în propriul apartament. Cum au decedat

Un angajat de la o fabrică din județul Cluj a fost găsit MORT alături de fratele său în propriul apartament. Cum au decedat
| Foto: Wavebreakmedia - Depositphotos.com

După ce nu s-a mai prezentat la locul de muncă timp de câteva zile, colegii de serviciu și apropiații au intrat la bănuieli. Din nefericire deznodământul a fost cel mai cumplit.

Acesta își desfășura activititatea ca operator la o linie de caserare, însă nu a mai fost văzut de la mijlocul săptămânii trecute. El locuia într-un apartament, împreună cu fratele său, în localitatea Sărmașu din județul Mureș, aproape de limita cu județul Cluj.

După ce aceștia nu au răspuns la telefone, dar nici la ușa apartamentului, cunoscuții au cerut ajutor.

„În dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 10.30, pompierii din Sărmașu a fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Republicii, unde locuiau cei doi. La adresa indicată s-a deplasat o autospecială cu cinci subofițeri și un ofițer, potrivit ISU Horea Mureș. Pompierii au deblocat ușa, iar în interior au fost identificate doua persoane de sex masculin, fără suflare. Decedații au fost identificați de polițiști ca fiind cei doi frați, de 47 și 57 de ani. Intoxicarea cu monoxid de carbon ar fi fost cauza morții, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, potrivit gherlainfo.ro.

În acest caz s-a deshcis un dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza