Un băiat de 13 ani s-a ales cu timpanul fisurat după ce un vecin, om în toată firea, i-a trăznit o palmă peste ureche

Un băiat de 13 ani s-a ales cu timpanul fisurat după ce un vecin, om în toată firea, i-a trăznit o palmă peste ureche
Motivul: fratele copilului, în vârstă de şapte ani, îi pusese acestuia nisip pe bicicletă.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută în parcul din localitatea turdeană Mihai Viteazu. Cătălin are 13 ani, iar fratele lui mai mic 7 şi se pare că a fost menit să tragă ponoasele unei pozne a mezinului.

Acesta a pus nisip pe bicicleta unui vecin, un bărbat în toată firea, în vârstă de aproximativ 40 de ani, iar gluma puştiului nu a fost gustată de către matur.

„L-a lovit atât de tare pe băiat, încât acesta s-a prăbuşit la pământ şi, în cădere, şi-a făcut praf şi telefonul. Dar ce e mai trist este faptul că băiatul nu mai aude cu o ureche, iar medicii de la Spitalul din Turda, unde l-am transportat de urgenţă, au scris, în nota lor de constatare, că timpanul lui Cătălin este posibil spart sau fisurat. Oricum, urechea băiatului sângera la ora când a fost consultat. Iar faptul că după aceea bărbatul a venit la noi la poartă şi şi-a cerut scuze pentru gestul său nu ne încălzeşte cu nimic", arată, supărată foc, pe coridorul IML Cluj, mama băiatului.

Femeia spune că în urmă cu o săptămână şi băiatul cel mic a fost bătut, de data aceasta de către băiatul vecinului, şi chiar cu acesta de faţă, la „invitaţia " bărbatului. Acum, mama băieţilor se teme ca nu cumva gesturile vecinului să se repete şi intenţionează să întocmească o plângere penală la poliţie pe numele acestuia.

Însă femeia şi băiatul de 13 ani vor trebui să mai aştepte o zi, pentru că legiştii clujeni, pentru a da un verdict cât mai corect, i-au îndrumat la un consult de specialitate la secţia ORL din cadrul Spitalului de Copii din Cluj.

„În ciuda acestui mic impediment, noi nu ne lăsăm şi vom merge până-n pânzele albe. Mai ales că am întâlnit un domn care a asistat, oripilat, la întreaga scenă şi ne încurajează, la rândul său, să mergem în justiţie, fiindcă va veni ca martor", încheie mama băiatului.

Comenteaza