Un banner imens cu Putin a fost agăţat pe un pod din New-York

Un banner imens cu Putin a fost agăţat pe un pod din New-York
Poliţia din New York caută persoana sau persoanele care au agăţat joi un imens banner cu un portret al preşedintelui rus Vladimir Putin pe Podul Manhattan

Banner-ul, care are o lungime de câţiva metri, atârnă de pe podul dintre partea de jos a Manhattan-ului şi Brooklyn. Pe banner apare Putin, cu steagul rusesc pe fundal, îmbrăcat într-un costum roşu, iar cu litere majuscule, apare scris "Pacificatorul", relatează Reuters.

Departamentul de Poliție din New York a primit un apel prin care i s-a semnalat prezenţa banner-ului, iar, o jumătate de oră mai târziu, "afişul" a fost îndepărtat, a relatat un purtator de cuvant al Poliţiei New-York.

"Nu există detalii cu privire la motivul sau la persoana care a decis să facă asta, trebuie investigat", a declarat purtătorul de cuvânt.

Poliția va viziona înregistrările video de pe camerele de supraveghere aflate pe pod și în zonele din apropiere pentru a identifica suspectul.

Într-un incident similar, în 2014, un steag palestinian de mari dimensiuni a fost suspendat pe Podul Manhattan de către persoane solidare cu protestatarii unui marș de protest care se desfăşura Podul Brooklyn din apropiere.

 

Comenteaza