Un bărbat a încercat să răpească o fetiță de pe stradă. Minora a cerut ajutorul trecătorilor

Un bărbat a încercat să răpească o fetiță de pe stradă. Minora a cerut ajutorul trecătorilor
| Foto: gazetavalceana.ro

Un bărbat de 41 de ani din Satu Mare a fost reținut și internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare după ce a acostat o fată de 10 ani pe stradă.

Incidentul a avut loc joi la prânz, pe strada Martirilor Deportați din municipiu. Copila a povestit că bărbatul a încercat să o convingă, inclusiv prin forță, să îl însoțească, însă ea a refuzat și a cerut ajutor trecătorilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat de un bărbat de 42 de ani, care a raportat incidentul. În baza semnalmentelor oferite de apelant, polițiștii au reușit să identifice rapid persoana suspectă pe o altă stradă din municipiu. Ulterior, bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și internat la Psihiatrie, potrivit News.ro.

Fata de 10 ani a fost audiată de polițiști în prezența mamei sale, confirmând că bărbatul a folosit forța pentru a o convinge să îl însoțească. Ea a reușit să scape cerând ajutor trecătorilor, care au intervenit prompt.

Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările acestui incident alarmant. IPJ Satu Mare asigură comunitatea că se vor lua toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Comenteaza