Un câine a fost ucis de propriii stăpâni fiind închis în portbagaj pe caniculă. Protectia Animalelor Cluj organizează sesiuni de informare

Un câine a fost ucis de propriii stăpâni fiind închis în portbagaj pe caniculă. Protectia Animalelor Cluj organizează sesiuni de informare

Drama câinelui închis de stăpâni într-un portbagaj la mall, care s-a stins din viaţă în soarele canicular, a generat reacţii de indignare. Protectia Animalelor Cluj organizează sesiuni de dezbatere și informare. 

Sesiune de dezbatere și informare 4: Cum pot ajuta? - Evenimentul găzduit de Bianca Bota şi Protectia Animalelor Cluj va avea loc în Cluj-Napoca miercuri, 30 august între orele 20:00 şi 22:00, la Bulgakov Café. 

"În lumina dramei cățelușului mort în portbagaj din cauza neglijenței și ignoranței familiei sale, această sesiune de dezbatere și acțiune este mai necesară ca niciodată. Ajutorul organizat este cu atât mai valoros. Vă așteptăm în număr cât mai mare!", anunţă organizatorii. 

Amintim că în urmă cu o săptămână, un voluntar de la Sirius Animal Rescue a trecut prin parcarea de la Vivo şi a observat în portbagajul unei maşini, în soarele arzător, un biet animal ai cărui stăpâni au fost de negăsit pentru a-l elibera din cuptorul autoturismului şi a-l hidrata. Voluntarul a cerut ajutorul Poliţiei şi al pompierilor.

Deşi au reuşit să elibereze animalul şi l-au transportat la un cabinet veterinar, căţelul a murit ulterior din cauza hipertermiei.  

Citeşte şi: Câine închis într-un portbagaj, în parcare la Vivo, pe caniculă. Stăpânii, niciunde, animalul, în ŞOC TERMIC / Au intervenit pompierii şi poliţia

Comenteaza