Foto Un clujean și-a aruncat câinele din BMW și l-a abandonat în stradă. L-a scos din sac și a plecat fără remușcări

Un clujean și-a aruncat câinele din BMW și l-a abandonat în stradă. L-a scos din sac și a plecat fără remușcări
| Foto: portalsm.ro
Un clujean și-a aruncat câinele din BMW părăsind-ul în stradă. L-a scos din sac și a plecat fără remușcări
Un clujean și-a aruncat câinele din BMW părăsind-ul în stradă. L-a scos din sac și a plecat fără remușcări
Un clujean și-a aruncat câinele din BMW părăsind-ul în stradă. L-a scos din sac și a plecat fără remușcări

Proprietarul unui BMW cu numere de Cluj a fost autorul unui gest reprobabil în centrul municipiului Carei.

Într-o înregistrare făcută sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe Calea Armatei Române din centrul Careiului, se poate observa cum proprietarul autoturismului cu numere de Cluj pachează în faţa unor magazine, deschide porbagajul şi scoate un câine dintr-un sac, îl pune pe șosea, iar apoi pleacă.

Abandonul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, fiind postată ulterior pe Facebook. Autorul înregistrării a sunat la Poliţie, după care proprietarul câinelui a fost identificat de poliţişti. El riscă o amendă între 1.000-3.000 lei, potrivit portalsm.ro.

„Cățelușul este foarte speriat, foarte flămând, sigur a primit și o corecție de nesupunere de la “domnul” B.L., posesorul BMW-ului. Acum cățelușul este în foster la o minunată doamnă. Avem rugămintea să ne ajutați să-i gasim un foster, și pe urmă o famile cu suflet și cu empatie față de aceste suflete nevinovate. Careienilor, vă rugăm luați exemplul acestui domn din Cluj Napoca, de a avea atitudine față de orice faptă reprobabilă pe care vedeți că o face cineva certat cu legea, nu rămâneți indiferenți, este spre binele tuturor oamenilor corecți. Numai astfel vom putea schimba ceva, inclusiv în abandonarea câinilor”, este mesajul Asociației Puffi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza