Un copil a murit, iar altul e rănit după ce au fost spulberați în parcarea unui parc de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Un copil a murit, iar altul e rănit după ce au fost spulberați în parcarea unui parc de un șofer care a fugit de la locul accidentului
| Foto: Brigada Rutieră a Capitalei

Un șofer a fugit de la locul accidentului după ce a omorât un copil de 9 ani şi a rănit grav altul de 7 ani.

Tragedia a avut loc duminică seara, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din Bucureşti. Poliţia a transmis că duminică seara, 28 iulie, în jurul orei 19:30, a fost dat apelul la 112 prin care era anunţat accidentul de şoseaua Gării Căţelu, mai exact în parcarea exterioară a parcului.

Şoferul a fugit după ce i-a spulberat pe copii, în ciuda prevederilor legii care spune că are voie să părăsească locul accidentului cu victime doar cu încuviinţarea poliţiei ori a procurorului care face cercetarea de acolo.

”După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei”, a transmis, duminică seară, Brigada Rutieră a Capitalei, potrivit news.ro. 

La locul tragediei au sosit şi medicii care au încercat să îl resusciteze pe băieţelul de nouă ani. În ciuda încercărilor repetate, copilul nu a putut fi readus la viaţă – medicii de pe ambulanţă au constatat decesul acestuia. Totodată, a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 7 ani, a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu, pentru a primi îngrijiri medicale a transmis sursa citată.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că şoferul ar fi fost identificat. Este vorba despre un adolescent de 17 ani care conducea ilegal. Acesta a fost testat cu alcooltest şi cu DrugTest, ambele rezultate fiind negative.

Comenteaza