Un nou videoclip "Happy in Cluj”. Este mai bun decât cel realizat de TIMAF? VIDEO

Un nou videoclip
Un nou videoclip ”Happy in Cluj” a fost postat, ieri, pe Youtube şi până în prezent a strâns peste 5.000 de vizualizări.

Clipul a fost filmat la Salina Turda, într-un tramvai mla Salina Turda, în Club Boiler, la Fabrica de Pensule, la Facultatea de Litere, într-un tramvai Ratuc sau pe Cetăţuie. În videoclip apar şi câteva vedete precum Cristian Gog şi pilotul Bogdan Marișca, cât şi specialişti în PR sau muzicienii de la Genmaica Sound System. 

În urmă cu o săptămână, echipa TIMAF a realizat primul clip inspirat din "Happy"-ul lui Pharrell Williams cu scopul de a promova evenimentul Cluj- Capitală Europeană a Tineretului 2015. Video-ul a strâns 130.000 de viualizări.

Cei mai mulţi internauţi s-au declarat încântaţi de ambele clipuri. Există şi voci care nu înţeleg de ce a fost nevoie de încă un remake.

"V-aţi gândit voi că prima variantă de Happy in Cluj nu a fost bună? Aţi simţit voi nevoia să mai faceţi una? Să ne arătaţi nouă cum ar trebui de fapt să arate un clip cu adevărat Happy in Cluj???", spune Ovidiu Codarcea.

"Relax, it's not a competition! Eu cred că, cu cât suntem mai mulţi Happy cu atât mai bine :) ! E bine să avem cât mai multe clipuri care promoveaza o Românie frumoasă, nu crezi? Ce dacă s-a mai făcut unul? Felicitări, mai faceţi 5!!!", i-a replicat un alt utilizator. "Foarte bine că s-a mai făcut unul, poate se mai face şi un happy în cartier. :) Nu cred că e vorba de concurenţă sau competiţie, până la urmă, fiecare daca are o idee şi o poate pune în practică, n-are decât, aşa ies lucrurile mişto", a spus şi Horaţiu Mărgăvan.

Pentru piesa "Happy", Pharrell Williams, împreună cu 2 regizori francezi Clement Durou și Pierre Dupaquier au realizat primul videoclip interactiv de 24 de ore, cu oameni care dansează pe ritmurile melodiei în diferite locații. Pentru ca totul să fie cât mai real, cele 24 de ore de material au fost filmate la lumina orei respective.

Etichete
Comenteaza