Un nou zbor de la Cluj către Londra a fost ANULAT din cauza incendiului de pe Aeroportul Luton

Un nou zbor de la Cluj către Londra a fost ANULAT din cauza incendiului de pe Aeroportul Luton
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Aeroportul londonez Luton a suspendat toate zborurile până miercuri la prânz din cauza unui incendiu care a provocat prăbuşirea parţială a uneia dintre parcările sale.

Și clujenii au avut de suferit în urma acestui incident. Nici zborul Cluj-Napoca - London Luton, operat de compania Wizz Air de la ora 12:50, nu mai decolează, fiind anulat, potrivit site-ului Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. 

Totodată, zborul Cluj-Napoca - London Luton, de miercuri, de la ora 06:15, a fost anulat. În aceeași situație este și zborul Luton - Cluj-Napoca de la ora 13:00.

Parcarea Terminalului 2 a Aeroportului Luton a suferit „o prăbuşire structurală semnificativă”, potrivit serviciului de pompieri din Bedfordshire. Cincisprezece maşini de pompieri au intervenit la incendiul care a afectat jumătate din structura cu mai multe etaje şi a implicat numeroase maşini.

Aeroportul Luton din Londra este al cincilea aeroport ca mărime din Marea Britanie, după Heathrow, Gatwick, Manchester şi Stansted, transportând peste 13 milioane de pasageri în 2022.

Comenteaza