Un om de afaceri din Cluj se dă în spectacol după ce a făcut accident. Era pulbere de beat VIDEO

Un om de afaceri din Cluj se dă în spectacol după ce a făcut accident. Era pulbere de beat VIDEO
Un parapet spulberat, un gard rupt, o maşină făcută zob şi un şofer beat: acesta este rezumatul unui accident de circulaţie petrecut aseară, în jurul orei 21:00, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cea mai grea misiune au avut-o poliţiştii care au trebuit să ducă muncă de lămurire pentru a-l duce pe şoferul turmentat la secţie.

Din sursele ZIUA DE CLUJ, autorul accidentului este Paul Koncz, patronul Hotelului Paradis din Mărăşti, iar la faţa locului i-a venit în ajutor un bodyguard. Îniţial, şoferul turmentat nu a recunoscut că el a fost în spatele volanului, ci un simplu pasager.

"Tipu' era mort de beat, rupt de beat. Nu se putea ţine pe picioare. Era singur în maşină. Tot se plimba pe aici", spune un martor la accident.

Poliţistul sosit la locul incidentului a trebuit să ducă minute bune de lămurire până a reuşit să-l urce pe şofer în patrulă. La un moment dat, bărbatul a început să se îndepărteze de poliţist, acesta din urmă fiind nevoit să-l imobilizeze.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că avea 0,41% alcool în aerul expirat. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului.

Comenteaza