Un polițist beat și drogat a furat mașina unui curier / În timpul liber este diacon la mănăstire

Un polițist beat și drogat a furat mașina unui curier / În timpul liber este diacon la mănăstire
| Foto: stirileprotv.ro

Un polițist din Alexandria, care este și diaconul unei mănăstiri, a fost prins după ce a furat, beat și drogat cu heroină, mașina unui curier de mâncare.

Neobișnuitul incident a avut loc vineri seara, când polițistul de la Ordine Publică a mers în vizită la un prieten, alături de care a băut apoi toată noaptea, relatează stirileprotv.ro.

Polițistul-diacon, depistat băut și drogat cu heroină

Sâmbătă dimineața, polițistul a ajuns nu se știe cum în fața unui bar din Alexandria, unde a văzut o mașină pornită, cu cheile în contact, lăsată la încălzit de către un angajat, livrator de mâncare.

Polițistul a decis că este o idee foarte bună să se urce în mașină și să plece cu ea la plimbare, motiv pentru care exact asta a și făcut.

Când curierul a ieșit din local și a văzut că mașina lipsește a sunat la 112, iar polițiștii au realizat imediat filtre, reușind să-l prindă pe colegul lor beat la intrarea în localitatea Nanov, de lângă Alexandria.

Polițistul a fost testat cu alcooltestul și a i-a fost descoperită o alcooleie de 0,35, iar în urma testării și cu aparatul drug test s-a constatat că era drogat cu heroină.

IPJ Teleorman a transmis duminică dimineață că polițistul din Alexandria este cercetat penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat.

”În referire la informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism”, precizează IPJ Teleorman.

”În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţiştii sesizându-se din oficiu”, mai informează IPJ Teleorman.

Comenteaza