Un puşti de 14 ani din Cluj le dă bătăi de cap poliţiştilor din Suceava

Un puşti de 14 ani din Cluj le dă bătăi de cap poliţiştilor din Suceava
Un băiat de 14 ani din localitatea clujeană Iclod a reuşit să fugă de sub nasul poliţiştilor din Suceava după ce a furat mai multe bijuterii din două magazine de profil din centrul oraşului. Infracţiunile au fost comise la interval de câteva ore.

Vasile Costin Ciocovan, în vârstă de 14 ani, din comuna Iclod, judeţul Cluj, a fost prins vineri de către poliţiştii din Suceava după ce a furat dintr-o bijuterie din centrul oraşului, relatează evz.ro

În momentul în care a fost prins de poliţişti, minorul era împreună cu mama sa, Marinela Drînda, de 46 de ani. Femeia susţine că nu ştie nimic despre fapta fiului său însă, oamenii legii sunt convinşi că femeia a fost cea care şi-a trimis copilul la furat.

Conform sursei citate, la o zi după ce i-au dat drumul, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi de către angajata unei alte bijuterii din centrul Sucevei că un adolescent i-a furat un lanţ din aur, în valoare de aproape 3.500 de lei. Angajata l-a identificat ca autor al furtului pe puştiul de 14 ani.

Vasile Costin Ciocovan este cercetat şi în alte dosare de furt pe la Arad, Buzău, dar şi pe litoral, în perioada estivală. Băiatul şi mama acestuia au dispărut din oraş.

Etichete
Comenteaza