Un recidivist a încercat să-i răpească iubita unui tânăr de 21 de ani din autobuz. La împotrivirea lor, l-a rupt în bătaie pe bărbat

Un recidivist a încercat să-i răpească iubita unui tânăr de 21 de ani din autobuz. La împotrivirea lor, l-a rupt în bătaie pe bărbat
A doua zi şi-a bătut sora şi a încercat să-şi înjunghie cumnatul pentru că aceştia au raportat la poliţie incidentul.

Vlad este un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitatea clujeană Sânnicoară. Vineri, 24 iulie, la ora 21:30, acesta îşi conducea iubita la autobuzul M 41, care urma să o ducă pe tânără acasă, la Apahida.

"În staţie au venit doi romi, iar unul dintre ei - fără a sta prea mult pe gânduri - a luat-o în braţe pe prietena mea. Aceasta s-a tras de la el, a început să strige, după care celălalt a lovit-o, moment în care am intervenit şi eu. Am fost lovit puternic în zona feţei şi a capului cu o rozetă, ceva metalic, de către numitul L. G. În timpul luptei nu era nimeni în staţie să vadă scena, doar un automobilist a oprit pentru câteva clipe, s-a uitat la scenă, după care a trecut mai departe", povesteşte tânărul, având faţa brăzdată de tăieturi şi capul cusut în două locuri.

Acesta arată că, după incident, a fost dus de urgenţă cu o ambulanţă la UPU, fiind apoi transferat la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, unde - pentru a-l putea trata fără dureri - medicii i-au administrat mai multe injecţii cu anestezie locală. Vlad spune că iubita lui a renunţat să mai meargă acasă, a rămas la el peste noapte, iar dimineaţă s-au prezentat ambii la poliţia din Apahida, reclamându-l pe L.G. După ce a fost consultat luni la IML, medicii i-au recomandat tânărului 8-9 zile de îngrijiri medicale.

„La data de 25 iulie, la sediul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Apahida a fost înregistrată o plângere pentru lovire sau alte violenţe. Două persoane reclamă faptul că ar fi fost agresaţi în seara zilei de vineri, pe raza localităţii Sânnicora. Poliţia desfăşoară cercetări pentru tragere la răspundere a autorului", a declarat pentru Ziua de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Însă evenimentul a căpătat amploare după ce, înspăimântată de fapta sa, însăşi sora recidivistului, Elisabeta, l-a reclamat pe acesta la poliţie. Ca urmare, bărbatul şi-a bătut sora, dar şi nepoata, iar pe iubitul acesteia - nimeni altul decât fratele uneia din cele două concubine cu care recidivistul trăieşte în aceeaşi casă - a încercat să-l înjunghie.

"A scos la mine cuţitul şi norocul meu a fost că i-am prins mâna chiar când vroia să mă înjunghie, după care am fugit", povesteşte acesta. "E atât de brutal şi de periculos încât a îndrăznit să-şi fotografieze cu telefonul iubitele sale în timp ce ambele îi fac, obligate, sex oral, şi apoi a arătat imaginile la toată lumea. De asemenea, s-a lăudat cum l-a bătut pe iubitul fetei şi a mărturisit prietenilor din sat că-i pare rău că n-a reuşit s-o ia cu <japca> pe tânără vineri noapte. Şi, după ce am dat faptele lui la poliţie m-a bătut rău, cu pumnii şi picioarele, lovindu-mi cu piciorul şi fetiţa, în vârstă de 8 ani", relatează la rândul său Elisabeta.

Femeia s-a prezentat luni la IML Cluj, iar medicii i-au recomandat acesteia 8-9 zile de îngrijiri medicale, certificate pe baza căruia va depune, la rândul ei plângere penală împotriva fratelui său. 

"Ni-e frică, pur şi simplu pentru vieţile noastre, fiindcă până o să-l ridice poliţia ar putea să ne omoare pe toţi. Aşa că am renunţat deocamdată să mai ieşim şi din casă, de teamă să nu ne întâlnim cu el," a mai spus Elisabeta înainte să părăsească sediul IML Cluj.

Comenteaza