Un șofer de 22 de ani, beat și posibil drogat, a provocat un accident pe un drum din Cluj

Un șofer de 22 de ani, beat și posibil drogat, a provocat un accident pe un drum din Cluj
| Foto: Arhiva / ziarroznov.ro

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut luni, un tânăr de 22 de ani din comuna Mintiu Gherlii, suspectat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Incidentul a avut loc, luni, 10 iunie, pe strada Dejului din municipiul Gherla, unde tânărul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că tânărul avea o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Cluj.

Pe lângă testul pentru alcool, acesta a fost supus și unui test pentru detectarea substanțelor psihoactive. Rezultatele preliminare au indicat prezența acestora în organism, fapt ce a determinat autoritățile să îl conducă pe tânăr la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În baza probelor adunate, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a comis infracțiunea de conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Comenteaza