Video Foto Mizeria umană, pe şoselele Clujului: Un şofer şi-a primit înapoi mucul de tigară “scăpat” pe jos. Ce a făcut după aceea

Mizeria umană, pe şoselele Clujului: Un şofer şi-a primit înapoi mucul de tigară “scăpat” pe jos. Ce a făcut după aceea
Un şofer din Cluj-Napoca şi-a primit înapoi mucul de tigară “scăpat” pe jos. Ce a făcut după aceea
Un şofer din Cluj-Napoca şi-a primit înapoi mucul de tigară “scăpat” pe jos. Ce a făcut după aceea
Un şofer din Cluj-Napoca şi-a primit înapoi mucul de tigară “scăpat” pe jos. Ce a făcut după aceea

E tot mai greu să fii civilizat chiar şi într-un oraş care are pretenţii de 5 stele, cum este Cluj-Napoca. La volan, în afara manevrelor de şoferie, se pot întâmpla multe lucruri care să arate gradul de proastă creştere a celor care au luat carnet. 

Oraşul Cluj-Napoca se sufocă nu doar din cauza traficului aglomerat. În ultimul timp se sufocă şi din cauza proastei educaţii de care unii gherţoi dau dovadă. 

Antoniu Roman lucrează la Milestone Barbershop de pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca şi a făcut de curând un gest de politeţe pentru un şofer mai "neatent" care, să zicem, că şi-a "scăpat" mucul de ţigară de pe geam, în timp ce se afla la volan.

Omul a traversat strada, a cules mucul de ţigară aruncat de bădăranul de la volan pe şosea şi i l-a înapoiat pentru a fi aruncat măcar în scrumiera maşinii. "Şi-a “scapat” mucul de tigară. Am mers să-l ajut. Civilizaţie", a scris Antoniu deasupra postării de pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

Însă după ce şi-a primit lecţia de civilizaţie, "ciobanul" de la volan a aruncat imediat mucul de ţigară de pe geamul maşinii, a doua oară, înapoi pe pe şosea. Preţ de câteva secunde, cam atât l-a afectat gestul care îl îndemna să îşi arate cei 7 ani de acasă, dar ia-i de unde nu-s. Şi dus a fost. Ca să mai fumeze câteva până la destinaţie.   

Clujenii spun că aruncând mucul de tigară a doua oară înseamnă că ar trebui amendat de două ori şi că Poliţia Locală din Cluj-Napoca ar trebui să ia la bani mărunţi şi astfel de specimene. 

Cât despre gestul lui Antoniu, mulţi şi-au scos pălăria, deşi a traversat printr-un loc nepermis:
"Respect, omule! Așa ar trebui să facem cu toții!"
"Respect pt exemplul dat! Din păcate indiferenţa multora dintre noi permite unor exemple ca ăsta sa se manifeste și să se înmulțească"
"La noi civilizație Never Ever!!! De la minimalistul muc de țigară aruncat pe unde se apucă începe toată mizeria în țara asta, dar n-ai cui să explici! Rușine! Şi mai vrem o ţară ca afară..."
 

Comenteaza