Un şofer turmentat le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Dej

Un şofer turmentat le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Dej
După ce a consumat o cantitate însemnată de alcool, un maramureşean s-a urcat la volanul maşinii, însă cursa lui a fost oprită de poliţiştii dejeni, pe strada Dealul Rozelor. Trei ore mai târziu, scena s-a repetat cu aceeaşi "actori".

"În 13 noiembrie, ora 23:25, poliţiştii dejeni au depistat un bărbat de 41 ani, domiciliat în comuna Cerneşti, judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autovehicul pe str. Dealul Rozelor, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice: 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Trei ore mai târziu, acelaşi bărbat a fost depistat în trafic de către poliţişti în timp ce conducea acelaşi autovehicul tot pe strada Dealul Rozelor, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice: 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat şi neavând dreptul de a conduce autovehiculul pe drumurile publice, permisul de conducere fiindu-i reţinut pentru săvârşirea infracţiunii anterior menţionate", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Infracţiunii săvârşite anterior i se adaugă şi infracţiunea de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al carei permis de conducere a fost reţinut", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002-republicată.

 

 

Etichete
Comenteaza