Unde a fost depistată de poliţişti minora dispărută din Cluj-Napoca

Unde a fost depistată de poliţişti minora dispărută din Cluj-Napoca

În cursul zilei de miercuri poliţiştii clujeni au făcut un apel la cetăţeni cu privire la depistarea unei minore în vârstă de 17 de ani care a plecat marţi de la domiciliul din municipiul Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă.

IPJ Cluj a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00,  MILAC ALEXANDRA SORANA, în vârstă de 17 de ani a plecat de la casa de tip familial din municipiul Cluj-Napoca și nu s-a mai întors.

Poliţia a furnizat populaţiei semnalmentele minorei şi a transmis că la momentul plecării, fata purta pantaloni tip jeans de culoarea albastră, jachetă neagră cu blană albă în zona umerilor, încălțăminte sport alba și rucsac negru.

Aşa cum se procedează în cazul unei dispariţii, persoanele care au văzut minora au fost rugate să furnizeze orice informaţii despre aceasta la cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit la numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Cluj a transmis miercuri, la ora 22.18, într-un comunicat de presă, că au depistat-o pe raza localităţii Floreşti pe minora dispărută din Cluj-Napoca. "Minora a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni pe durata plecării", au precizat poliţiştii.  

Comenteaza